Sannhet er anti-semittisk

Oversettelse av Jan Arntsen

Nov. 4, 2003, Reinhard Günzel en Brigadegeneral, som var leder av tyske spesialstyrker (KSK), ble gitt en "vanærende" oppsigelse fra Hærens tjenester. Han ble oppsagt fordi han skrev et brev til Martin Hohmann (MP, CDU), som gikk til avisen om den jødiske rolle i Bolshevik Russland, og generalsekretær appladerte (sannet) Mr. Hohmann's setninger. Det er imidlertid én ting som pressen undret over; Var det som ble sagt sannhet.

Er det ikke nesten "rart" hvordan sannheten er blitt anti-semittisk. Jeg mener, det faktisk vi her snakker om: jødene sto bak den russiske revolusjonen. Dette er ikke noen oppdiktet setning. Det skal ikke anses anti-semittisk, men det er sannhet.

Jødene åpenlyste bragd om den russiske revolusjonen og dens konsekvenser på den tiden. De frydet seg. De var de finanser fra Warburg til Jacob Schiff (nylig gift med stor-grand son med Al Gore's datter, besynderlig nok). De var de revolusjonære - fra Apfelbaum å Zinoviev å Molotov, til Trotsky (Bronstein) til Lenin (Ulyanov) osv. De var blodtørstige horde i NKVD som senere ble KGB, ledet av Kaganovich og Berija, som var ansvarlige for likvidering av millioner av uskyldige russere, Ukrainians, ungarerne etc.

Og nå jødene si: "Hvem oss? Nei, jødene hadde ingenting å gjøre med det. Du er bare anti-semittisk for å si slike ting."

Selv de jøder som kan fremdeles være i live og som deltok i massakrer etterpå nå nekte massakrer hadde noe å gjøre med jødene. Selv om anti-Semitism ble kriminalitet straffes med døden etter den russiske revolusjonen, jøder, sier nå at de var forfulgt. " Selv om kirker brent mens Synagoger ble forlatt stående, jøder benekte at de var beskyttet. Selv om prestene ble myrdet eller tvunget til å feie gatene, mens rabbis ble satt på en pidestal (uskyldig), jøder, sier nå de var de forfulgt.

Det er bare én ting som vi kan konkludere fra alt dette: Sannhet er anti-semittisk

 


Tilbake til Norske siden