John S. Torell - Pastor

OM EAEC

Alla handlar inte på IKEA!

Många människor runt om i världen handlar på IKEA, men det finns några som inte gör det. Det finns även många kyrkor, men dom är inte alla likadana. European-American Evangelistic Crusades är inte en mys-pys kyrka som gör avkall från ordet bara för att det är bekvämt. Men, om du letar efter sanning som står sig i evighet, och ordet predikat ur bibeln utan kompromisser, ja då har du kommit helt rätt.

Vi er en bibelsentrert gruppe troende som vil vokse til full kunnskap om Jesus Kristus uten å kompromisse med Hans Ord. Vi tror, lærer og utøver alt som Jesus lærte og som praktiseres av menigheten i Apostlenes Gjerninger. Jesus kalte sine disipler til å være salt og lys. Saltet er et konserveringsmiddel, men også noe som tilfører smak og nytelse i vårt daglige kosthold. Lys er et symbol på sannheten, noe betryggende, gjennomtrengende, ledende og det eksponerer mørket. Vi setter alt inn på å bevare bibelske sannheter og spre det herlige evangeliets lys i en verden som er innesluttet av mørket.

Vi kan erbjuda dig:

 • Korrekt information om hur du blir född på nytt och en garanterad platts i himmelen.
 • Hur du blir fylld med den heliga ande, och sen i stället för att fly från Satan och hans demoner kommer dom att fly från dig i stor skräck.
 • Information om hur du kan bli fri från sjukdomar och smärta.

Det är nu tider av stor stress i familjer och relationer. Vi har lärt oss att Gud alltid sitter på sin tron och att det aldrig är någon kris i himmelen. Han har en lösning på världens alla problem. Vi har folk från samhällets alla skikt som Gud fört från kaos till frid. Om du har kommit till vägens ände, kom och låt oss be för dig, sen låt oss se vad Gud kan göra för dig!

Vi kan ge svar på frågor som:

 • Vad handlar livet egentligen om och har det en mening?
 • Existerar vår "kristna Gud", och om han gör det var är bevisen?
 • Varifrån kommer iden med ett helvete, är det en verklig platts och om så är fallet hur undviker jag det?
 • Hur är det egentligen med den kommande Antikrist?
 • Hur passar staten Israel in i profetian?
 • Hur tar jag mig ur det ockulta om jag är involverad i det?
 • Hur kan kristna hävda att endast de som sätter sin tro på Jesus Kristus kommer att få frälsning?
 • Hur kan det vara rättvist att frälsningen endast kan erhållas genom Jesus Kristus för de miljontals människor som är hinduer, muslimer, judar eller ateister och som är bra människor?

Hitta svaren på dessa frågor och många fler av livets mysterier hos "European-American Evangelistic Crusades". En sak är säker, du kommer att förändras för alltid! Följ inte bara med strömmen utan gå din egen väg och kom till "European-American Evangelistic Crusades" där du hittar dyrbar information för intet, men som kostade Guds Son sitt liv!

Är du försäkrad för evigheten?

Har du tänkt på att du kan köra bil, shoppa, eller vara på jobbet när något händer som kan förändra ditt liv, eller rent av avsluta det. Titta på händelserna den 11 september, World Trade Center katastrofen, tsunamin som dödade hundratusentals, eller orkanen som drabbade New Orleans. Vem kunde föreställa sig sådana fruktansvärda katastrofer skulle hända, men de gjorde de!

Även om detta kan skrämma dig och lämna dig med frågan, Vad kommer att hända härnäst? Den viktigaste frågan borde vara, vad kommer att hända med mig? Vi vill försäkra dig om att det finns hopp, du behöver inte leva i rädsla. Det finns någon som kommer att vara dig en tillflykt undan stormen och ge dig skuggan i hettan. Han kommer att stå vi din sida oavsett omständigheterna. Vi här på "European-American Evangelistic Crusades" vill göra känt för dig den kärlek, medkänsla och säkerhet vi finner i Gud. Den är tillgänglig för dig och det är ovillkorlig! Bibeln säger:

Sök Herren, medan han låter sig finnas, åkalla honom, medan han är nära.
Den ogudaktige övergiver sin väg och den orättfärdige sina tankar och vände om till Herren, så skall han förbarma sig över honom, och till vår Gud, ty han skall beskära mycken förlåtelse.

Jesaja 55:6-7

Om det finns ett behov i ditt liv så är Jesus svaret! Vi vill be för dig, för i vår kyrka ber vi för varandra och sedan ser vi på på vad Gud uträttar! Det bästa vapnet vi har är bönen och den sak vi älskar mest av allt är att berömma den som svarar på bön! Om du söker svar, har ett behov, eller om du är mitt i en rättegång eller en omständighet som inte verkar ha något svar, vill vi försäkra dig om att Jesus har och är svaret. Vill du inte låta oss be för dig? Gud kommer att röra dig. Du har inget att förlora och allt att vinna!

Och vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ? Eller vad kan en människa giva till lösen för sin själ?

Matteus:16-26


European-American Evangelistic Crusades

Är du en av de människor runt om i Sverige som känner att du inte passar in i någon församling nära dig? Söker du sanning och predikningar utan kompromisser? Då har du hamnat rätt. Det är många människor från hela världen som genom webbsändningarna och kontakt med oss är webbmedlemmar av "European-American Evangelistic Crusades" Du är också inbjuden till gemenskap med oss. Vi studerar även Bibeln eftersom den förmedlar Guds ord till oss människor.


webbsändning (på engelska) varje Söndag Kl. 18:00


HJEM

Copyright © 2013 – European American Evangelistic Crusades (EAEC), Inc.
P.O. Box 166, Sheridan, California 95681 USA